Bedrijvengids Gemeente Deurne

Vind snel elk bedrijf, club of vereniging bij jou in de buurt

Mantelzorgwoningen Deurne – Creastyle

Mantelzorgwoningen Deurne

Contact

06 23793450
info@creastyle.nl
www.creastyle.nl
Adres: Brouwhuisweg 51
Plaats: Vlierden

Categorie

Omschrijving

Natuurlijke en comfortabele mantelzorgwoningen in Deurne door Creastyle

Als u op zoek bent naar hoogwaardige mantelzorgwoningen in de regio Deurne, bent u bij Creastyle aan het juiste adres. Wij begrijpen het belang van zorg op maat en streven ernaar om een comfortabele, natuurlijke omgeving te creëren voor zowel de bewoners als de mantelzorgers. Onze mantelzorgwoningen zijn ontworpen met zorg en aandacht voor detail, zodat u en uw dierbaren kunnen genieten van een warme en huiselijke sfeer.

Waarom kiezen voor Creastyle?

  • Maatwerk: Bij Creastyle geloven we in het leveren van op maat gemaakte oplossingen. Onze mantelzorgwoningen kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen.
    Kwaliteit: We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en de nieuwste bouwtechnieken om duurzame en energiezuinige mantelzorgwoningen te creëren.
  • Natuurlijke omgeving: Onze woningen worden ontworpen met oog voor de natuur. We streven ernaar om een omgeving te creëren die rust en sereniteit uitstraalt, wat bijdraagt aan het welzijn van de bewoners.
  • Betaalbaarheid: Creastyle biedt kwaliteit zonder de bank te breken. We begrijpen dat mantelzorgwoningen betaalbaar moeten zijn en werken binnen uw budget.
  • Lokale expertise: Met jarenlange ervaring in de regio Deurne, kennen we de lokale bouwvoorschriften en bieden we een vlotte bouwervaring.

Als u op zoek bent naar een mantelzorgwoning die comfort, kwaliteit en maatwerk biedt, neem dan contact op met Creastyle. Samen creëren we een thuis weg van huis voor uw dierbaren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Uw zorg, onze passie.

Bezoek de website van Creastyle Mantelzorgwoningen